Drži se!

10 MESECI AGONIJE ZA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Puklo je koleno, ali konačno imamo dobre vesti!

Autor Nikola Lalović

Jovica Nikolić ponovo na terenu!

Izvor: Profimedia/IMAGO

Konačno! Posle deset meseci pauze desni bek reprezentacije Srbije Jovica Nikolić vraća se na teren! Nakon teške povrede pauzirao je od aprila prošle godine do sada, ali je izgleda koleno sada u redu. 

Projektovan za startnog desnog beka našeg nacionalnog tima dobro je počeo Svetsko prvenstvo prošle godine, ali se i tamo povredio posle dva meča.On se tada povredio na meču sa Norveškom na samom kraju prvog poluvremena, što je bio početak pada našeg tima. 

Tada je u pitanju bio samo skočni zglob, a nakon toga je posle samo 22 meča u dresu Veclara u Bundesligi doživeo tešku povredu. Morao je da operiše hrskavicu kolena i meniskus, a od srede će ponovo trenirati sa klubom. U Nemačkoj su mu konkurencija na mestu desnog beka iskusni Nemanja Zelenović kao i reprezentativac Crne Gore Stefan Čavor. 

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Jovica Nikolić ima tek 22 godine i karijera je tek pred njim, a nekadašnji lider Vojvodine sada će probati da se nametne u ekipi koja igra mnogo bolje nego prošle sezone. Veclar je prethodne godine završio kao 16. i jedva je izbegao ispadanje, a sada je na devetom mestu na tabeli. Sledeći meč igraju sa Erlangenom u subotu i videćmo da li će Nikolić biti u sastavu. 

(MONDO, Balkan Handball, N.L.)

BONUS VIDEO: