Bravo!

SRPKINJA UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA! Ima brutalne mišiće, a sklek radi za manje od sekunde!

Autor Dušan Ninković

Milica Narančić je žena sa najviše sklekova za minut, kaže Ginisova knjiga rekorda.

Izvor: Instagram/militzafitnessifbbpro/printscreen

Višestruka šampionka Srbije u bodibildingu i fitnesu, Novosađanka Milica Narančić, uspela je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda! Ona je impresivnim rezultatom oborila dosadašnji rekord u broju napravljenih sklekova za jedan minut u ženskoj konkurenciji, a na svojim profilima na društvenim mrežama pohvalila se potvrdom da je sada na snazi njen rekord!

Milica je napravila čak 61 sklek i tako ubedljivo nadmašila dosadašnji rekord - na snazi je bio rezultat od 40 sklekova u minuti, što nije bio nikakav izazov za izvajanu srpsku takmičarku. Pitanje je i koliko će vremena proći dok neka devojka ne pokuša da nadmaši Milicu Narančić, koja je ovakvim nastupom postavila veliki izazov svim ženama koje su u treningu.

"Zvanično, ušla sam u Ginisovu knjigu rekorda! U jednom minutu uradila sam 61 sklek ("sa odbijanjem dlanova") i srušila rekord star 7 godina koji je iznosio 40 ponavljanja. Rekord sam oborila 11.12. 2023. u MMA akademiji 'Family fight team', u Novom Sadu. Komisiju i stručni štab su činili: višestruki MMA šampioni Damir Dado Mihajlović, Dragutin Jegdić, Nikola Leka i Goran Rilak", napisala je Milica uz fotografiju na kojoj pozira sa sertifikatom Ginisove knjige rekorda.

Pored rezultata koji će godinama ostati nedostižan drugim takmičarkama, Milica Narančić može da se pohvali velikim uspesima i na najvećim svetskim takmičenjima. više puta je bila šampionka Srbije i Balkana, osvojila je prestižni "Arnold Klasik", a u SAD je upoznala najveća imena svetskog bodibildinga. Između ostalih i Arnolda Švarcenegera koji joj je uručio jednu od nagrada u bogatoj karijeri.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: