Ostali sportovi

NAJBOLJEG U ISTORIJI GODINAMA VARALA ŽENA!? Tom Brejdi optužio Žizel Bundšen pred svima!

Autor Milutin Vujičić

Tom Brejdi je navodno "prihvatio" da ga je bivša supruga Žizel Bundšen godinama varala sa instruktorom borilačke veštine.

Izvor: Jeffrey Mayer / Alamy/ Profimedia

Najbolji igrač u istoriji američkog fudbala Tom Brejdi (46) bio je dugo u skladnom braku sa poznatom brazilskom manekenkom Žizel Bundšen (43) sve do oktobra 2022. godine. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još davne 2006, venčali su se tri godine kasnije i dobili su sina i kćerku, međutim pred kraj Brejdijeve karijere stvari su počele da "izmiču kontroli" i činilo se logičnim da moraju da krenu različitim putevima.

Navodno je Žizel Bundšen bila nezadovoljna što Brejdi "nikako neće da se penzioniše", čak se i vraćao američkom fudbalu nakon objavljivanja kraja karijera, pa zbog toga nikada nije kod kuće (igrao je sve do kraja sezone 2022/23). Međutim, sada jedan od najomiljenijih američkih sportista tvrdi da je za sve kriva bivša supruga.

Kako je Brejdi ispričao za engleski tabloid "Dejli Mejl", on je "prihvatio još pre mnogo godina" da je Žizel Bundšen u romantičnoj vezi sa istruktorom džijudžicua Hoakimom Valenteom, a sa kojim je primećena na odmoru već mesec dana posle ozvaničenja razvoda. Dakle, Brejdi tvrdi da je njegova bivša supruga bila neverna i da je njen odnos sa instruktorom džijudžicua trajao mnogo duže nego što se u prvi mah činilo. Ipak, zvanično su u vezi od juna 2023...

"Ako hoće da ljudi misle da se zabavljaju od prošlog juna, neka bude tako, ali su zajedno mnogo duže i uopšte nisu išli polako. Tom je to prihvatio", ispričao je izvor za britanski tabloid i rekao da se Brejdi potpuno pomirio sa tim, dok je i sam kvoterbek posle braka imao "nekoliko veza i vezica".

Pogledajte i kako izgleda lepa Žizel Bundšen, jedna od najpoznatijih manekenki ovog veka:

Navodno, u kratkoj vezi sa Tomom Brejdijem bila je i ruska manekenka Irina Šajk:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)