PROBLEMI

MODEL SA "ONLYFANSA" PODNELA TUŽBU PROTIV SUPERSTARA: Sofi tvrdi da joj je on POLOMIO nogu zbog poniženja!

Autor Nemanja Stanojčić

Tajrik Hol, zvezda američkog fudbala, moraće na sud zbog tužbe koju je dobio od Sofi Hol modela sa sajta za odrasle "OnlyFans".

Izvor: Printscreen/Instagram/sophiesselfies224/Tajrik Hil/Cheetah

Tajrik Hil (29) jedan je od najboljih igrača Majami Dolfinsa i poznat je u svetu američkog fudbala, ali se sada našao na udaru javnosti zbog nečeg drugog. Ne zbog dešavanja na terenu, već zato što je Sofi Hol podnela tužbu protiv njega. U pitanju je plus-size model sa sajta za odrasle "OnlyFans".

Ona tvrdi da joj je on slomio nogu i prema pisanju "Dejli mejla" ona navodi da joj se osvetio jer ga je ponižavala tokom vežbi u njegovoj vili na Floridi. Prema njenim tvrdnjama njih dvoje su bili deo prijateljske utakmice u kojoj je ona uspela čak i da ga sruši na zemlju, što je njega iznerviralo i osramotilo.

Kako se navodi "Hil je u naletu besa otrčao prema njoj i bacio je na zemlju i tako joj slomio nogu i morala je da ide na operaciju i na terapiju od nekoliko meseci." U sudskim dokumentima se navodi da je "Hil NFL superstar poznat po brzini i snazi na terenu, ali da se okrenuo nasilju posle poniženja". Pogledajte kako ona izgleda:

On je u Americi poznatiji po skandalima van terena. Nedavno je dospeo na naslovne strane medija kad aje podneo zahtev za razvod braka samo nekoliko meseci posle venčanja. Povukao je taj zahtev kada su detalji isplivali u javnost. Pre toga je imao i pravne probleme pošto je napao jednog od zaposlenih u luci u Majamiju kada je zamoljen da napusti brod.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: