Idemo devojke!

U PODGORICU NIKAD SA BELOM ZASTAVOM! Selektor Srbije posle drame obećao: Idemo da pobedimo!

Autor Nikola Lalović

Srbija je bila na korak od senzacije, ali nije uspela. Uroš Bregar je uveren da je čudo moguće u Podgorici!

Izvor: MN Press

Rukometašice Srbije su u dramatičnom meču kvalikacija za Evropsko prvenstvo na kraju poražene od Crne Gore 31:30 golom Itane Grbić u poslednjem minutu meča! Najefikasnija u srpskom timu bila je Anđela Janjuševič sa osam golova, Jovana Jovović je dala jedan manje, a sa druge strane Matea Pletikosić je devet puta pogađala našu mrežu.

Selektor Srbije, gospodin Uroš Bregar, svestan je kako pozitivnih, tako i negativnih aspekata u igri njegovog tima, a apostrofirao je da Srbija u Crnu Goru ne ide sa belom zastavom.

"Odigrali smo kvalitetan meč, naročito u drugom poluvremenu. Izvući ćemo sve dobre i pozitivne elemente igre i pokušati da se fokusiramo na ono što smo dobro radili. Takođe, iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo!". naglasio je Bregar.

Kapiten Srbije, Jovana Risović, istakla je da je ponosna na svoj tim i partiju koju su prikazale. "Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu", rekla je golmanka Srbije.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: