Auh!

BUM - ALBANAC UNIŠTEN NA UFC DEBIJU! Zbog dva udarca se teturao, od trećeg se ONESVESTIO! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prvi meč u UFC Bernardo Sopaj neće pamtiti po dobrom, zbog tri razorna udarca Oliveire.

Izvor: Twitter/MixedMartialAus/printscreen

Albanski MMA borac Bernardo Sopaj debitovao je u najjačoj organiziji na svetu na događaju UFC fight Night 238, a ovaj meč neće pamtiti po dobrom! Borac koji se takmiči pod zastavom Švedske dobio je niz veoma snažnih udaraca od rivala Vinisijusa Oliveire, koji je posebno brutalan bio kada je trebalo da završi borbu!

Nakon što je nogom pogodio sopaja i poremetio mu ravnotežu, Oliveira je zadao i jedan udarac u lice svom rivalu. To je potpuno dotuklo borca albanskog porekla, koji je počeo da se tetura po oktagonu. Spas je probao da nađe na ivici kaveza, gde je želeo da povrati koncentraciju i "sabere" se pred nastavak meča, ali Vinisijus Oliveira nije odustao od udaranja - letećim kolenom nokautirao je protivnika, koji je bez svesti pao na tlo! Pogledajte kako je to izgledalo:

Bila je ovo 14. profesionalna borba u karijeri švedskog borca albanskog porekla, ali i jedan od najtežih poraza za Bernarda Sopaja. Debitantski nastup u UFC zauvek će pamtiti po kolenu koje ga je pogodilo u lice, pošto je to jasan signal da mora još da radi kako bi se nadmetao sa najboljima. Nakon ovog poraza sopaj ima skor od 11 pobeda i tri poraza u prfoesionalnoj karijeri.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi