Bombarder

SRBIN NAPRAVIO ČUDO U LIGI ŠAMPIONA - DAO 11 GOLOVA: Ima top u desnici, selektor ovo mora da vidi!

Autor Nikola Lalović

Uroš Borzaš je upravo završio impresivnu sezonu u Ligi šampiona sa 11 golova u duelu sa jednim od najskupljih evropskih timova.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Gotova je sezona u Ligi šampiona za Uroša Borzaša, ali srpski levi bek je završio takmičenje u eliti sa stilom! Njegov Eurofarm Pelister izgubio je 34:27 na gostovanju Kolstadu, a Borzaš je postigao čak 11 golova na tom meču! 

Na prvom meču ovih rivala Borzaš je dao tri gola, a ove sezone je bio jedan od najboljih u redovima šampiona Makedonije koji ipak nije uspeo da osvojii bodove i ostao je poslednji u svojoj grupi. Pik Segedu je dao šest golova kao i Olborgu, Pari Sen Žermenu je jednom ubacio pet, a jednom tri gola, Kjelceu jednom četiri, a jednom tri, dok je u prvom meču sa Kolstadom dao tri pogotka.

Igrao je bez Bogdana Radivojevića ovaj meč Pelister, a drugi Srbin koji je nastupao u Ligi šampiona bio je Miloš Kos. Još jedan reprezentativni levi bek Srbije je u porazu Zagreba od Kila 33:22 imao problema sa isključenjima, ali je uprkos tome postigao dva gola.

Na kraju Kil i Olborg idu direktno u četvrtfinale, PSŽ, Kjelce, Zagreb i Pik Seged će u osminu finala, dok su Kolstad i Eurofarm Pelister ispali iz takmičenja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: