Ostali sportovi

NAPRAVIO SKANDAL NA DODELI OSKARA, A BEOGRAD MU SKANDIRAO: Tukao se bez milosti u Srbiji, sad šokirao svet! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

U vreme najveće popularnosti američkog rvanja u Srbiji Džon Sina je bio omiljeni takmičar među domaćom publikom!

Izvor: Jackie Brown / Splash / Profimedia

Nakon dodele "Oskara" mnogo se priča o trijumfu Openhajmera, Emi Stoun i njenoj haljini, Paćinovom istupu na scenu, ali i o jednom čoveku kome je Beograd skandirao ime! U pitanju je Džon Sina, čovek sa mnogo talenata. 

On je glumac, hiphoper, muzičar, ali i sportista. Bavio se godinama američkim rvanjem, bio je popularni "kečer" i u vreme kada je televizija "Foks" prenosila takmičenja organizacije WWE u Srbiji ovdašnja publika ga je obožavala. Baš zato je bio jedna od najvećih zvezda uz Tripl Ejdža, Rej Misterija i Rendija Ortona na "Raw Live" takmičenju održanom u punoj Beogradskoj areni 2009. godine. 

Sada je glavna tema mnogih svetskih medija jer je izabran da dodeli jednu od nagrada, nagradu za najbolji dizajn kostima. On se pred voditeljem Džimijem Kimelom pojavio potpuno go u papučama, a samo je rekao: "Kostimi... Kako su samo važni!" kada je uspeo sa velikom kovertom sa imenom pobednika da se dogega do mikrofona. Pogledajte kako je to izgledalo:

U Dolbi teatru je on bio u centru pažnje neko vreme, ali kada se 2009. godine pojavio u Beogradu cela "Arena" je dugo skandirala njegovo ime. Publika ga je obožavala a "Prototip" kako mu je bio jedan od nadimaka u WWE je odmah na početku borbe počeo da baca po ringu svog protivnika Miza. 

Na kraju je publika u Beogradu videla i njegov STFU, potez kojima je "završavao" protivnike. On je izgledao tako što on rivala podigne iznag glave i baci ga na svoje koleno, a onda mu vrti dlanom iznad glave i viče: "Ne vidiš me". Ovako je izgledao doček Sine u Beogradu: 

Džon Sina u Beogradu
Izvor: Youtube/Qratz69

Džon Sina je zapravo rođen 1977. godine i bavio se američkim fudbalom na koledžu, a američkim rvanjem se aktivno bavio od 1999. do 2017. godine. Od tada povredemeno nastupa u ovoj, naravno režiranom, spektaklu. Sina se bavi i snimanjem filmova i ima dva snimljena muzička albuma. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tagovi