Ostali sportovi

KONOR MEKGREGOR POTPUNO GO! Počeo glumačku karijeru, skinuo se pred zvezdama Holivuda!

Autor Dušan Ninković

Slavni Konor Mekgregor prvi put glumi i odmah je dobio ulogu u kojoj mora da ostane bez odeće.

Izvor: Profimedia

Jedan od najpopularnijih MMA boraca svih vremena, Irac Konor Mekgregor, odlučio je da započne i potpuno novu karijeru. Nekadašnji UFC šampion pojavio se u rimejku filma "Road House", a u jednoj sceni koju su kamere snimile njemu iza leđa Konor je potpuno nag!

Iako je uloga koju slavni borac u ovom filmu ima ozbiljna, mnogi fanovi koji su pogledali film u prvi plan ističu upravo to da se Mekgregor razgolitio do kože. Jedini kadar u kojem se vidi njegova gola zadnjica pokazuje da se on nalazi među ljudima i da u gužvi svi mogu da vide njegovo nago telo. Osim toga, glumci, statisti i publika u filmu mogu da vide i sposobonosti Konora Mekgregora, pošto je uključen i u tuču sa glavnim glumcem.

Ovo nije prvi posao Konora Mekgregora koji nema veze sa MMA - on je prethodnih godina postao prepoznatljiv po proizvodnji viskja, kupovini pabova, kupovini akcija nekoliko svetski poznatih kompanija, modnom brendu... Generalno, Konor Mekgregor voli da živi luksuzan život, da pokaže satove, automobile i jahte koje poseduje, pa bi ulazak u svet Holivuda mogao da bude prilika koju ne želi da propusti.

Inače, film je rimejk ostvarenja iz 1989. godine, kada je glavnu ulogu u filmu odigrao Patrik Svejzi. U filmu koji se ovih dana pojavljuje u bioskopima širom sveta glavne uloge igraju slavni Džejk Džilenhol i portugalska glumica Danijela Melhior. Ona je nedavno bila u centru pažnje svetskih medija jer je fudbaler Mančester sitija Ruben Dijaz bio opčinjen njenom lepotom, a navodno joj je i slao eksplicitne fotografije.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: