Ostali sportovi

BORAC IZBAČEN IZ UFC POSLE SAMO 8 MINUTA: Suspendovan zauvek zbog jezive stvari koju je uradio

Autor Milutin Vujičić

Igor Severino može da zaboravi da će se ikad više takmičiti u UFC jer je ujeo protivnika.

Izvor: YouTube/عبده بيومى🔥/Screenshot

Tokom vikenda u Las Vegasu održan je događaj "UFC Vegas 89" gde je u glavnoj borbi večeri Rouz Namajunas pobedila Amandu Ribas jegnoglasnom odlukom sudija, međutim ceo sve priča o sasvim drugom "fajtu". U pitanju je borba dvojice brazilskih boraca koja je postala viralna na društvenim mrežama!

Igor Severino i Andre Lima ušli su u "oktagon" i na neki način ispisali su istoriju MMA. Preciznije, to je uradio Severino kome je ovo bio debi u najboljoj svetskoj organizaciji UFC i karijeru je završio posle samo osam minuta. Kako i zbog čega? Pa, prosto nije poštovao pravila koja su propisana i zato je zauvek "završio" sa UFC-om, osim ako kojim slučajem "alfa i omega" Dena Vajt ne odluči da ga pomiluje.


Severino je sredinom druge runde bio u klinču sa Limom i tom prilikom ga je ugrizao za ruku. Naravno, to nije dozvoljeno i sudija Kris Tonjoni je odmah prekinuo borbu i diskvalifikovao Severina. Pobeda je dodeljena Limi, kome je to osam u isto toliko borbi, a Dena ga je izbacio iz organizacije i još "oštećenom" borcu obećao 50 hiljada evra,

"Ako ste frustrirani i želite izlaz iz borbe, postoji mnogo načina kako to možete da napravite, a najgore što možete napraviti je ugristi svog protivnika. Severinu sam uručio otkaz i izgubio je najbolju priliku u svom životu", rekao je Vajt.


BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)

Tagovi