Ostali sportovi

SRBIJI JE DONELA OLIMPIJSKU MEDALJU SA 18 GODINA! Tijana je "zver" u teretani, pogledajte njen trening (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako trenira Tijana Bogdanović, jedna od naših najuspešnijih tekvondistkinja.

Izvor: Instagram/bogdanovictijana/Screenshot

Srpska olimpijka Tijana Bogdanović (25), koja je našoj zemlji donela srebro iz Rija i bronzu iz Tokija, vredno trenira u teretani pred Pariz i deluje da je u vrhunskoj formi nakon problema sa povredom.

Bogdanovićeva je na Instagram podelila snimak na kome je predstavila pratiocima kako izgleda jedan deo njenog treninga, onaj lakši u teretani, gde pre svega gleda da se što bolje "istegne". To je samo delić onoga što naša Tijana mora da uradi kako bi se potpuno spremila da izađe na tatami, gde smo već viđali kako dominira protiv svojih protivnica, čak i kada su mnogo starije od nje. Pogledajte snimak sa treninga:

Osim medalja na Olimpijskim igrama, Tijana Bogdanović ima i dve bronze sa Svetskog prvenstva, kao i još zlato i bronzu sa Evropskog prvenstva, kao i još obilje drugih medalja. Uporedo sa sportom, studira i psihologiju, dok je već neko vreme u srećnoj vezi sa srpskim vaterpolistom Markom Radulovićem.

"Pariz je nešto o čemu razmišljam, želja mi je i cilj da odem tamo i uspešno završim takmičarsku karijeru. Sabirali smo bodove ovih dana, trenutno sam peta i to je dovoljno za normu, ali ima još godinu dana, puno se bodova vrti, može da se dođe u prvih pet, ali i da se ispadne. Prerano je da se razmišlja o tome, ali Pariz jeste i cilj i želja", rekla je Tića prošle godine u intervjuu za "Sportski žurnal" i nadamo se da će joj se ispuniti želja, ali su kvalifikacije vrlo komplikovane.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)