Ostali sportovi

SRPSKA ODBOJKAŠICA SE JAVILA IZ IZRAELA! Iran napao dronovima, Slađana otkriva kakva je situacija!

Autor Dušan Ninković

Sportistkinja Slađana Erića, nekadašnja igračica Crvene zvezde, ima informacije sa lica mesta.

Izvor: Instagram/sladjanaeric1/printscreen

Srpska odbojkašica Slađana Erić (40) trenutno se nalazi u Izraelu, na čijoj se teritoriji od noć vodi novi rat! Lansiranjem dronova i raketa zbog gađanja njihove ambasade, Iranci su objavili rat Izraelu, a sportistkinja koja je u dva mandata nosila dres Crvene zvezde oglasila se na društvenim mrežama o situaciji u kojoj se nalazi.

Po rečima iskusne odbojkašice, noć u Izraelu bila je mirna jer su izraelske odbrambene snage uspele da presretnu sve dronove i rakete koje je Iran ispalio ka zemlji u kojoj ona nastupa. Ipak, postoje naznake da to nije sve i da će se napadi Irana nastaviti i narednih dana, dok sukobi Izraela i Palestine traju još od oktobra 2023. godine!

"Hvala svima na porukama i pozivima. Trenutno je mirno, bez sirena i uzbuna u Izraelu. 500 raketa je poslato iz Irana, to su istinite vesti. Veliki gradovi su na metu, Jordan, Jerusalim, Haifa. Uspeli su zaustaviti sve rakete i dronove. Nijedna raketa nije pala na teritoriji Izraela, ali nas neizvesnost očekuje do jutra. Iran je najavio novi napad i to je jedino što trenutno znam", napisala je u svojoj objavi Slađa Erić. Ovo je srpska odbojkašica koja igra u Izraelu: 

Slađana Erić je karijeru počela u Crvenoj zvezdi, a nakon velikih uspeha u domaćim okvirima karijeru je nastavila u Francuskoj, Švajcarskoj i Španiji. Kratko je ponovo nosila dres Zvezde, a zatim igrala u Italiji i Turskoj pre nego što se vratila u Srbiju. Nastupala je za Kolubaru iz Lazarevca, Partizan Vizuru, pa u regionu nosila dres Jedinstva iz Brčkog, a zatim za Vizuru i Tent. Nakon igranja u Rusiji i Kini obukla je dres Uba, pa Spartaka iz Subotice, da bi se prethodnog leta preselila u Izrael gde brani boje Makabija iz Haife.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: