Ostali sportovi

IVANA ŠPANOVIĆ USRED OLUJE: Zajedno sa dvojicom atletičara u autu, a na ulicama nezapamćen haos! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ivana Španović sigurno nije ovo očekivala kada je otišla na pripreme.

Izvor: Mn Press/Instagram/strahinja.jovancevic/Printscreen

Ivana Španović se našla usred neveremena koje hara u Dubaiju! Obilne kiše su u ponedeljak i utorak napravile kolaps u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a tu su se našli naši najbolji atletičari koji se polako spremaju za Olimpijske igre. 

Naš skakač udalj Strahinja Jovančević podelio je na instagramu video gde se vidi u kakvoj su se neprilici našli on, ali i Ivana Španović, Goran Obradović i Darko Pešić. U kolima ih je zatekla poplava na ulicama Dubaija, ali su oni nastavili kako bi stigli na trening. 

Strahinja Jovančević je skakač udalj, Darko Pešić je crnogorski desetobojac, a Goran Obradović koji je u svom klubu Vojvodini u karijeri radio i sa Mihailom Dudašom, Stevanom Đorićem, Igorem Šarčevićem i Slobodanom MAtijevićem, dok sada radi i sa Pešićem. Pogledajte kako je izgledala kiša u Dubaiju iz njihove perspektive: 

Nevreme u Dubaiju je počelo rano ujutru 16. aprila, a nije se smirivalo ceo dan i to su najveće padavine u ovoj uglavnom pustinjskoj zemlji u poslednjih 75 godina. Sve ovo je Ivana prokomentarisala samo uz nekoliko reči: "U međuvremenu u Dubaiju". 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: