Odbojka

NAJBOLJI SMO KADA JE NAJTEŽE! Zvezdan Terzić čestitao Crvenoj zvezdi titulu posle derbija

Autor Mladen Šolak

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda uputio čestitku odbojkašima.

Izvor: MN Press

Generalni direktor FK Crvena zvezda i predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, čestitao je crveno-belim odbojkašima osvajanje titule prvaka Srbije. Oni su u petak, u "majstorici" finala pobedili dosadašnjeg prvaka, Partizan.

"Čestitam Odbojkaškom klubu Crvena zvezda na osvojenoj šampionskoj tituli. Veliki uspeh ostvarili su naši odbojkaši, koji su još jednom reprezentovali Zvezdu kao najveći sportski brend u regionu. Posle osam godina crveno-beli su povratili pehar namenjen državnom šampionu, a borba za titulu je bila i te kako zanimljiva. Na kraju smo trijumfovali u majstorici i direktnom okršaju sa večitim rivalom, gde smo još jednom pokazali da smo najbolji kada je najteže. SD Crvena zvezda može da bude ponosno na sve klubove, a još jednom bih čestitao odbojkašima na ostvarenom podvigu".

Crveno-beli su sedmi put postali prvaci Srbije i prvi put od 2016, kada su osvojili petu titulu u šampionskom nizu. U međuvremenu je dominaciju uspostavila Vojvodina, sa šest uzastopno osvojenih titula prvaka zemlje, a tu seriju prekinuo je Partizan prošle godine. Ovog proleća, na kraju burnog finala u kojem je Zvezda povela 2:0, a Partizan izjednačio na 2:2, crveno-beli su u poslednjem meču odbranili domaći teren i postali šampioni. Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: