Ostali sportovi

HOROR POVREDA REPREZENTATIVKE SRBIJE: Lupila glavom o pod, lekari je onesvešćenu izneli sa terena!

Autor Nikola Lalović

Jovana Jovović je na najgori mogući način završila ovu sezonu.

Izvor: printscreen

Užasna povreda za kraj sezone! Reprezentativka Srbije Jovana Jovović je u meču svog Debrecina protiv Đera morala napolje deset mintua pred kraj utakmice zbog povrede. Đer je na kraju pobedio 31:30, a Ivet Broh koja je sa leđa gurnila Jovanu Jovović dobila je samo dva minuta kazne. 

Jovovićeva je glavom lupila pravo o pdologu, nakon čega je ostala bez svesti. Lekari su morali odmah da utrče na teren, a beka naše reprezentacije su lekari morali da iznesu sa terena na nosilima. Provela je noć u bolnici, a dan nakon nemilog događaja se oglasila: 

"Pre svega, želim da se zahvalim svima koji su mislili na mene u poslednja dva dana. Dobila sam mnogo poruka punih ljubavi i podrške. Sve je ovo samo naš lepi sport i jedva čekam da se vratim na pravi put . Sezona je gotova, ali ima još mnogo posla u budućnosti. Srećno za moj tim u poslednjoj utakmici protiv FTC. Možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili u ovoj 2023/24! Vidimo se u sledećoj sezoni, isti ciljevi i ista strast!", napisala je ona. Pogledajte kako je izgledala ova užasna povreda Jovane Jovović: 

 Nije imala sreće sa povredama i sa zdravstvenim stanjem ove sezone Jovana Jovović, pa se tako sećamo situcije sa Mundijala u dresu Srbije. U osmom meču duela sa Japanom ona je kolabirala na terenu, ali je tada prošla bez posledica na svu sreću. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: