VASO OPET POBEDIO U BOKSU BEZ RUKAVICA: Brazilac ga uzdrmao u Areni, ali ni to nije dosta!

Još jedna fantastična borba u Beogradskoj areni, na FNC!

FNC/printscreen

Crnogorski borac Vaso "Psihopata" Bakočević (34) odradio je još jednu borbu u boksu bez rukavica, a i ovog puta je zabeležio pobedu. Istina, verovatno i najtežu u svojoj karijeri, pošto ga je Ribeiro ozbiljno namučio u punoj Beogradskoj areni. Na kraju je momak iz Risna slavio nepodeljenom odlukom sudija, što mu je peti trijumf iz isto toliko odrađenih borbi!

Vasa Bakočevića je od nokauta spasilo zvono! Ribeiro je bio u potčinjenoj poziciji tokom celog meča, međutim u poslednjoj rundi je uspeo da se probudi i iznenadi borca koji u ovom sportu ima daleko više iskustva. Upravo je ono presudilo da se Bakočević izvuče iz neugodne situacije, pošto je nakon sudijskog odbrajavanja uspeo da se zaštiti od svih udaraca koje mu je Brazilac uputio i tako izbegne poraz. Pogledajte proglašenje pobednika.

Iako je ovo bila jedna od najzanimljivijih borbi večeri, pravi spektakl se tek očekuje. Prvo u okršaju Dušana Džakića i Barija Kroate, zatim u borbi za pojas između Joksovića i Negucića, a na kraju i kada u oktagon uđu Darko Stošić i Miran Fabjan.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vaso Bakočević, ulazak u oktagon  Kurir