Ostali sportovi

POGLEDAJTE - ZBOG OVOGA STOŠIĆA ZOVU ČEKIĆ! Srbin prebio Slovenca koji ga je prozivao pred svima

Autor Milutin Vujičić

Darko Stošić s razlogom ima nadimak "Čekić" i to je pokazao u borbi protiv Mirana Fabjana iz Slovenije. Srbin ga je unakazio u parteru!

Izvor: Twitter/KavezMMA/Screenshot

Srpski teškaš Darko Stošić zabeležio je pobedio protiv Mirana Fabjana na FNC 17 pošto je Slovencu odgovorio brutalno na sve prozivke uoči spektakla u Beogradskoj areni. Iako je Fabjan odlično otvorio borbu, Stošić je uspeo da preokrene stvari u kavezu u svoju korist i na kraju je sve rešio u parteru.

Kada je oborio Fabjana na patos, Stošić je kao maljem počeo da udara Slovenca u glavu. Pokušavao je u nemoći da se odgurne nogama, da ga zatetura i natera da odustane od udaraca, ali nije to upalilo. Stošić je "čekićao", u skladu sa svojim nadimkom, svog rivala jer je "osetio krv" i tako je sudija morao da se umeša. Podigao je ruku i pokazao da je pobedio Stošić, zbog čega je čitava Arena ustala da aplaudira i da slavi pobedu srpskog MMA borca.

Pogledajte i kako je izgledala završnica borbe Stošića i Fabjana koja je opravdala sva očekivanja, uostalom zbog toga je i FNC 17 svojevrstan spektakl i oduševio je beogradsku publiku:


"Znate da sam ja uvek realan i da govorim istinu. Tako da moram da kažem da je Roki istinski najteži sa kojim sam radio do sada. Niko me nikada u životu nije bacio dva puta u nokdaun u prvoj rundi. Svaka čast Roki, imaš moj rispekt. Vama hvala puno, lepo je videti da ovakva arena ovako pozdravlja MMA. Nadam se da ćemo se ponovo videti ovde kada budem branio titulu KSW šampiona", rekao je Stošić, prenosi "Telegraf".

Preove fanstastične borbe smo videli i pobedu Marka Bojkovića, kao i Vasa Bakočevića u duelu "bez rukavica", dok su trijumfe upisali i Joksović protiv Negučića, Kroata protiv Džakića, Jovan Marjanović protiv Breda Vilera, kao i Marina Spasić u duelu protiv Marine Nike.

"Stošiću zabavi se do borbe, a kada te zakiselim sa kolenom u glavu onda će te ljudi pamtiti kao posterboja. Bićeš u rangu one debele ružne žene koja priča po TV-u da je smršala 20 kilograma", napisao je Fabjan pre borbe sa Stošićem i napravio grešku.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)