Ostali sportovi

SIN (30) JEDNOG OD NAJVEĆIH IKAD SE UBIO: Bokserski šampion saopštio užasne vesti!

Autor Nikola Lalović

Užasne vesti dolaze iz Amerike gde je sin Roja Džojsa juniora počinio samoubistvo.

Izvor: EPA/MAXIM SHIPENKOV

Tragične vesti dolaze nam iz Amerike gde je nekadašnji bokserski šampion i jedan od največih boksera ikada Roj Džons junior saopštio da mu se sin ubio. Imao je 30 godina, a nekadašnji bokser je zamolio javnost da sada neko vreme ostavi njegovu porodicu na miru.

"Nažalost, moj sin Diandre je oduzeo sebi život u subotu. Zahvalan sam što mi je Bog dozvolio da dođem kući u petak uveče kako bi poslednju noć u životu proveo sa mnom i porodicom. Znam da mnogi ljudi trenutno prolaze kroz teška vremena, ali ništa nije vredno da sebi oduzmete život. Bog to daje i Bog treba da bude taj koji će to oduzeti. Poštujte našu privatnost dok moja porodica i ja procesuiramo ovaj gubitak", poručio je Džons. 

Roj Džons je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Seulu 1988, godine, a u profesionalnoj karijeri je na 76 mečeva imao 66 pobeda, od toga 66 nokautom. Boksovao je u mnogo kategorija, od srednje do teške, a za titule je boksovao sa Bernardom Hopkinsom, Tomasom Tejtom, Džejmsom Tunijem, Entonijem Birdom, Vinijem Paciencom, Erikom Lukasom, Brajantom Benonom, Majom Mekalumom,Montelom Grifinom, Luijem Del Valeom, Otisom Grantom Ričardom Frejzerom, Redžijem Džonsonom, Davidom Teleskom, Ričardom Holom, Erikom Hardingom... Poslednji meč je imao kada je imao 54 godine u aprilu 023 kada je izgubio od Entonija Petisa.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tagovi