Ostali sportovi

OD ŠAMARA LEPE AMERIKANKE KLECAJU KOLENA: Bila je MMA zvezda, a sada se bavi "najglupljim sportom"!

Autor Dušan Ninković

Čuvena Pejdž Vanzant isprobava novu karijeru, u deljenju šamara.

Izvor: Instagram/paigevanzant/X/BussinWTB/printscreen

Jedna od najlepših žena u borilačkim sportovima ponovo je pomerila granice - Amerikanka Pejdž Vanzant koja je prethodnih godina probala da bude MMA fajterka, bokserka, borkinja u boksu bez rukavica i profesionalna rvačica odnosno kečerka sada je odlučila da napravi karijeru u šamaranju! Najpoznatija svetska organizaciju u "najglupljem sportu" - kako ga često nazivaju - povezana je sa Dejnom Vajtom, pa je Pejdž na osnovu svojih UFC iskustava dobila priliku da se takmiči.

I opravdala je poverenje, pošto je na debitantskom nastupu zabeležila pobedu nepodeljenom odlukom sudija. Nijedna od takmičarki nije pala nakon serije veoma bolnih šamara, ali je Kristin Volmarans nekoliko puta poklekla nakon udaraca Pejdž Vanzant, pa je bilo jasno da sudije neće napraviti grešku kada budu odlučivali pobednika. Pogledajte kako inače izgleda Pejdž Vanzant:

Pored sportske karijere, Pejdž ima i onu drugu, koja je malo "začinjenija". Zajedno sa suprugom Ostinom Vanderfordom snima sadržaj za odrasle, koji plasira preko svojih kanala na pojedinim sajtovima. to je jedan od izvora prihoda porodice Vanderford - Vanzant, ali pratioci na društvenim mrežama mogu da vide Pejdž sa veoma malo odeće na sebi čak i ako ne plaćaju pretplatu za njene naloge.

Što se tiče sportske karijere, Pejdž je najviše borbi odradila u MMA, gde je bila pod ugovorom i sa UFC - najpoznatijom svetskom organizacijom. U profesionalnim borbama zabeležila je osam pobeda i pet poraza, ali je brutalnost tog sporta naterala da isproba i druge opcije. Pogledajte kako se snalazi sa šamaranjem:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi