Aleksandra briznula u plač pred kamerama: Uzela medalju za Srbiju i onda se slomila

Aleksandra Perišić nije mogla da zadrži suze posle poraza u finalu Olimpijskih igara.

Printscreen/RTS

Aleksandra Perišić donela je Srbiji novu medalju na Olimpijskim igrama. U tekvondou, u kategoriji do 67 kilograma, osvojila je srebro. U finalu je izgubila od Mađarice Vivijan Marton sa 2:0 (7:1, 4:2).

Po završetku borbe stala je pred kamere i nije mogla da zadrži suze. Rasplakala se i to pored svog trenera Petre Butalo Kovačić koja je pokušala da je uteši. "Drago mi je što sam donela medalju Srbiji, žao mi je što nije zlatna, žao mi je što sam nju razočarala. Krivo mi je, nadam se da je ovo lep početak za nas dve. Zasijaćemo u Los Anđelesu, hvala svima što su me podržavali", rekla je Aleksandra za RTS i gledala je u pravcu Petre.

Delovalo je da je možda bila previše pasivna tokom borbe, ali će više o tome pričati posle odgledanog snimka. "Velika je stvar, treba da se ponosim celom ovom pričom i što smo uspele da osvojimo, što smo prošle, šta smo sve pregurale. Žao mi je što nije zlatna. Znam da je veliki uspeh, ali ne mogu trenutno da budem srećna. Znam po šta smo došle i šta smo ciljale. Ne znam da li sam poklonila ovo zlato, to će mi ona reći. Krivo mi je što nisam uspela...", poručila je Aleksandra i zahvalila se svima koji su je podržavali.

Onda je mikrofon dobila Petra i pred svima istakla da je Aleksandra nije razočarala iako to misli ovako "vruće glave" posle borbe. "Nikako me nije razočarala. Mi smo došle po zlato. Ceo ovaj pripremni period, bilo je jako teško. Hvala svima koji su bili uz nas od početka, bilo ih je malo. Njima posvećujem medalju. Nismo srećne i zadovoljne. Došli smo po slato, treba da prođe vreme da kažemo nešto", zaključila je Petra Butalo Kovačić.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

tetovaža Milica Mandić  Instagram/hejmarebatice