Ivana Španović na dočeku, ali ne na balkonu: Gest koji joj nijedan srpski olimpijac neće zaboraviti

Pogledajte gde je bila Ivana Španović prethodne večeri i kako je pozdravila srpske olimpijce.

Profimedia/Ian Stephen/ProSports / Shutterstock

Srpskim olimpijcima koji su se sa Igara u Parizu vratili sa medaljom oko vrata prethodne večeri organizovan je spektakularan doček i to na čuvenom balkonu Skupštine grada. Više desetina hiljada navijača došlo je da pozdravi Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, Aleksandru Perišić, naše košarkaše i vaterpoliste, a verovali ili ne u masi koja im je klicala bila je i jedna od najboljih sportistkinja u istoriji naše zemlje!

Na njenom Instagramu pojavio se snimak na kome se vidi da je i atletičarka Ivana Španović došla na plato kako bi pozdravila srpske olimpijce, što dovoljno pokazuje koliko ih poštuje. Pogledajte kako je to izgledalo:


Nažalost, Ivana Španović nije uspela da na Olimpijskim igrama u Parizu ispuni svoj san i da dođe do zlatne medalje u skoku udalj zbog povrede koja ju je mučila uoči početka takmičenja. Nije bila u formi u kojoj je želela, osećala je bol pri skoku, tako da se njeno učešće završilo u kvalifikacijama. Međutim, dobro pamtimo šta je sve donela našoj zemlji, a uz to je istovremeno uvek bila skromna i pokazala je kako se ponaša pravi sportista.

Pogledajte i kako je izgledala žurka na privatnoj proslavi olimpijaca kada su se Novak Đoković i Bogdan Bogdanović dohvatili mikrofona, kao i kako je izgledao doček na čuvenom Balkonu:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Veseli se srpski rode  RTS