Vruće je bilo u subotu u Sinsinatiju u polufinalima masters turnira. U prvom meču Danil Medvedev je poludeo na organizatore kada se sudario sa kamerom na terenu, a potom je pretio i da će tužiti turnir.

Sada je na meču Aleksandera Zvereva i Stefanosa Cicipasa viđen novi skandal, u kojem je Nemac optužio Grka da vara prilikom odlaska u toalet!

Naime, Zverev je u polufinalu savladao Cicipasa posle taj-brejka u trećem odlučujućem setu, a da je bilo uzavrelo pokazao je i detalj s kraja prvog seta.

Nemac je osvojio taj set 6:4, da bi Cicipas odlučio da ode u toalet i napravi pauzu. Ona je trajala duže od čak osam minuta, a Zvereva je najviše razbesnelo to što je Grk sa celom torbom napustio teren.

"On sve svoje stvari uzima i zove oca sa mobilnog iz toaleta. To se već dogodilo u Parizu i dešavaće se na svim turnirima na kojima igra", bio je besan Zverev u razgovoru sa sudijom.

Ovaj ga je uveravao da je neko sigurno pored Cicipasa, ali Zverev u to nije želeo da veruje.

"On je u toaletu, neće niko s njim ući u toalet", rekao je Zverev, navodeći na moguće kršenje pravila, pošto igračima nije dozvoljeno da komuniciraju sa svojim "boksom", da bi po povratku na teren, navijači izviždali Grka.

Cicipas je osvojio drugi set rezultatom 6:3, ali nije dovoljno razbesneo Nemca, pošto je Zverev u taj-brejku odlučujućeg seta slavio 7:4.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.