Često je kontroverzan, ali ne može mu se osporiti da je veliki šoumen. Nik Kirjos je na mastersu u Majamiju priredio meč o kakvom će se pričati, pošto je sedmog tenisera sveta Andreja Rubljova počistio za samo 52 minuta!

RUBLJOV - KIRJOS 0:2 (3:6, 0:6)

Nestvarnu partiju odigrao je zvanično 102. teniser sveta, koji je protekle noći u Majamiju pokazao da kada je raspoložen - može da igra kao da je redovan član TOP10 društva.

Na svojoj koži je to osetio i Rus, za kojeg je malo reći da ga je Kirjos potpuno razbio, pa čak i ponizio ubedljivim rezultatom. A na sve to, Australijanac nije propuštao prilike da pravi i atraktivne poteze.

Tako je Kirjos početkom drugog seta odlučio da usred razmene, jedan udarac ka Rubljovu pošalje na egzibicioni način, proturivši reket između nogu i poslavši takozvani "hot dog".

Poen se nastavio i posle tog atraktivnog poteza, ali ga je Kirjos i osvojio, pošto je sve vreme dominirao protiv Rubljova koji ni po čemu nije ličio na TOP10 igrača.

Ovim trijumfom je Kirjos otišao u treće kolo, a tamo će ga čekati Italijan Fabio Fonjini. Inače, Kirjos je protekle noći saznao koliko će morati da plati ATP-u zbog divljanja na mastersu u Indijan Velsu.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.