Rumunska teniserka Andrea Prisakariju ponovo je stala u odbranu Novaka Đokovića! Lepa Andrea koja je nedavno privukla pažnju pre svega izgledom i brojim tetovažama i ranije je pričala kako voli Novaka, kao i ta obožava Srbiju.

Sada se oglasila povodom mogućnosti da posle Australijan opena srpski teniser propusti i US Open, zbog situacije sa virusom korona u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Čitam da Nole nema mnogo šansi da zaigra na US Openu. Šta, zaboga? Ova cela situacija je više nego grozna. Nemam reči da opišem kako se osećam, besna sam!", napisala je ona na svom tviter profilu.

Pogledajte kako izgleda lepa rumunska teniserka:

Profimedia, Instagram/prisacariu_andreea_ Andrea Prisakariju

Novak bi mogao da propusti US Open ukoliko na snazi ostane odluka da samo vakcinisani putnici mogu da uđu u Sjedinjene Američke Države. Posle svega što se desilo u Australiji to bi bio drugi grend slem u sezoni na kome ne bi igrao, a treći na kome ne bi mogao da brani poene jer je Vimbldon ove godine zbog jednostrane odluke da suspenduje ruske i beloruske sportiste ostao bez ATP bodova i igraće se samo za nagradni fond i prestiž.