Prošle godine joj je za dlaku izmakla olimpijska medalja u miks dublu sa Novakom Đokovićem, a ove godine je nismo baš često viđali od Australijan opena.

Ali to ne znači da Nina Stojanović ne privlači pažnju - ovog puta u sasvim drugačijem izdanju van terena!

Nina Stojanović je trenutno 232. teniserka sveta, u Melburnu nije uspela da prođe kvalifikacije u singlu, u miks dublu je ispala u prvom kolu, ali 25-godišnja devojka iz Beograda sada blista bez reketa i teniskih loptica.

Ona je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija i video snimaka u atraktivnom izdanju, doterana pred izlazak. Zbog toga je dobila i veliki broj pozitivnih komentara.

"Samo osmeh i pozitivne vibracije", napisala ja Stojanovićeva koja se očito spremala za odlazak na svadbu.

Instagram/screenshot/nina.stojanovic Nina Stojanovic

Inače, Stojanovićeva već gotovo pola godine ne nastupa. Ona ima problem sa povredom još od Olimpijskih igara u Tokiju, gde je sa Novakom Đokovićem osvojila četvrto mesto.

"Mnogi su me pitali zašto već neko vreme ne igram na turnirima. Imala sam ponovo neke zdravstvene probleme i nažalost doktori su mi savetovali da ne uzimam reket u ruke. Problemi su počeli prošle godine posle Olimpijskih igara, a postali su još teži tokom Australijan opena ovog januara. Potrebno je vreme za ozdravljenje. I naravno, zdravlje je na prvom mestu", rekla je Nina Stojanović pre nekoliko meseci, objasnivši zbog čega dugo odsustvuje.