Prošlo je skoro dva meseca od poslednjeg nastupa Novaka Đokovića na nekom zvaničnom teniskom meču i dok puni baterije za septembarske izazove (Dejvis kup, Lejver kup, turnir u Izraelu), Nole provodi vreme sa najbližima u Beogradu, na Adi Ciganliji. U vreme trajanja US Opena, na kojem nije nastupio jer mu nije dozvoljeno da uđe u SAD zato što nije vakcinisan, Novak je u društvu supruge Jelene i ćerke Tare otišao u gradski park i uživao kraj jezera.

Naravno, reketi su bili tu, u torbi obešenoj o Đokovićevo rame, pa je možda Novak uživao u padelu, hit rekreaciji u kojoj uživa sve veći broj ljudi, a zbog koje Beograđani takođe dolaze na Adu Ciganliju.

Antonio Ahel/ATAImages Novak Ada Ciganlija

Novak će se uskoro vratiti tenisu posle višemesečnog odmora, jer će igrati na Dejvis kupu u Valensiji od srede, 14. septembra, a potom će od 23. učestvovati na egzibicionom Lejver kupu u Londonu. Uz njega će tamo učestvovati i Rafael Nadal, Rodžer Federer i Endi Marej. Posle toga će otići u Izrael, gde će od 26. septembra učestvovati na turniru iz kategorije 250. Kada je u pitanju oktobar, za sada je poznato samo to da će od 29. oktobra biti u Parizun, na tamošnjem Masters turniru.