Novak Đoković je uradio ono što se od njega očekivalo - osvojio je turnir u Tel Avivu kao apsolutni favorit, opravdavši ulogu prvog nosioca. On je to uspeo u duelu protiv Marina Čilića, koji je kao drugi nosilac takođe opravdao svoju reputaciju.

Ali trijumf 2:0 u korist Srbina protiv Hrvata neće ostati zapamćen samo po tome što je Novak osvojio 89. ATP titulu u karijeri, već i po detalju sa tribina. Dve devojke u hrvatskim dresovima i sa srpskom zastavom su privukle veliku pažnju!

Đoković je rutinski stigao do 19. pobede protiv Čilića u "balkanskom derbiju", a nakon meča je istakao i da se nada da mu ovo neće biti poslednje učešće na turniru u Tel Avivu. Bio to slučaj ili ne, njegov meč protiv hrvatskog tenisera obeležile su i dve devojke na tribinama.

One su bile obučene u majice sa hrvatskom šahovnicom, a "upadale su u oči" i po tome što su istovremeno mahale srpskom trobojkom. Njih dve su bile u kadru "Sportkluba" tokom jedne pauze između gemova, a kamere su odmah "ulovile" ovaj zanimljiv detalj. Pogledajte kako je to izgledalo:

https://mondo.rs/Sport/Tenis/a1695835/Novak-Djokovic-izjava-posle-osvajanja-titule-u-Tel-Avivu.html