Najbolji svetski teniser Novak Đoković ima malo slobodnog vremena nakon osvajanja Australijan opena i svoje 22. grend slem titule, ali je i u tim trenucima pokazao koliko je velik. Srpski teniser, kao i ostatak sveta, saoseća sa žrtvama razornih zemljotresa koji su u ponedeljak ujutru razorili nekoliko turskih gradova. Sada im je poslao snažnu poruku!

Novak Đoković se iz Beograda obratio ljudima u Turskoj, a pored njega je bio prijatelj Jusuf koji i dolazi iz te zemlje. Pogledajte Novakovu poruku:

"Zdravo svima, evo me ovde sa mojim prijateljem Jusufom u Beogradu i želeo bih da pošaljem moje najlepše želje i pozdrave narodu Turske koji prolazi kroz veoma teške trenutke. Video sam fotografije, video sam snimke posledica razornog zemljotresa za sve porodice i ljude, i moje srce ide svima i nadam se da će ljudi ostati jaki i da će se oporaviti zajedno veoma brzo. Najlepše želje i ostanite jaki", rekao je Novak Đoković ispred kamere.

Podsećamo, on se jednom već oglasio o katastrofi koja je početkom nedelje pogodila Tursku i Siriju. Novak je tom prilikom na Instagram "storiju" uz reči molitve želeo od Boga zdravlje za sve koji žive na području koje su u ponedeljak ujutru - ali i u nedelju popodne, pogodili zemljotresi.