Nekada je bila velika teniska nada, osvojila je i jednu titulu na Vimbldonu, a onda je rešila da prestane sa tenisom i posvetila se "OnlyFansu", modi, dizajnu, instagramu i tiktoku. 

Ruskinja Sofija Žuk dostigla je vrhunac teniske karijere sa samo 15 godina kada je osvojila juniorski Vimbldon 2015. godne. Ona je rođena 1999. i bila je velika zvezda juniorskog tenisa, upoređivali su je sa Marijom Šarapovom i predviđali joj da će vladati svetskim tenisom. Ipak povrede joj nisu dale da zablista. 

Nakon nekoliko povreda leđa, najboljeg rangiranja na 116. mestu VTA liste i 400.000 dolara osvojenih od tenisa ona je rešila da prekine karijeru. Već 2020. odustala je od tenisa, a sada je otvorila i "Only Fans" nalog. Ovo je Sofija Žuk:

Instagram/screenshot/sofya_zhuk Sofija Zuk

"Možda ću se vratiti za nekoliko godina. Bavim se modelingom, ali želim da radim nešto drugo sa strane. Trenutak koji ste čekali je stigao. Otvorila sam OnlyFans nalo9g. Neće biti golotinje, pa nemojte da se palite , ali će biti zanimljivog sadržaja. Stavim link kad sve bude spremno”, napisala je na instagramu ispod slike u belom donjem rublju. 

Ona je već bila jako aktivna na instagramu i tiktoku gde je prati preko 200.000 ljudi, a ostaje da se vidi da li će se ikada vratiti tenisu. Pomenuti juniorski Vimbldon osvojila je bez izgubljenog seta, a u seniorskoj karijeri je imala 123 pobede i 66 poraza.