Stefan Đoković, sin srpskog tenisera Novaka Đokovića, rano je pokazao interesovanje za tenis i sve više je na terenu. Ne samo da trenira tenis, nego i redovno prati svog oca na turnirima, pomaže mu tako što skuplja loptice, zagreva se sa njim i sparinguje, pa je tako oduševio i tokom Vimbldona kada je lobovao Noleta. To je oduševilo i nasmejalo najvećeg svih vremena, pa je i u razgovoru sa srpskim novinarima posle pobede nad Stenom Vavrinkom pričao na tu temu.

"Goran se uvek šali da nam je to u krvi i da je Stefan to nasledio, kako neko izađe na mrežu ide lob u 99% slučajeva. Stefan je mene navukao sa drop šotom i onda me je lobovao. Šta da kažem... Zaista je ogromno zadovoljstvo što imam mogućnost da sa svojim sinom igram tenis", kazao je Novak Đoković.

Profimedia Novak Djokovic

Upravo je porodica sada uvek uz Novaka i vidi se koliko mu znači njihova podrška, posebno što igrajući se sa Tarom i Stefanom dobija dodatnu energiju, nekada možda i važniju od samog zagrevanja i "suvog tenisa" uoči meča: "Sve ostalo je suvišno, samo taj osećaj da sport kojem sam posvetio ceo život moj sin igra, i voli i želi da igra. Kad smo zajedno na terenu, nema lepšeg osećaja", zaključio je Nole.

Podsetimo, Novak Đoković u osmini finala Vimbldona igra protiv Hurberta Hurkača i taj meč će biti na programu u nedelju, a tačan termin se i dalje čeka. Bez obzira na sve, jasno je da je Nole kao četvorostruki uzastopni šampion Vimbldona apsolutni favorit i želi da nastavi trend pobeda na ovom turniru (trentuno je na 31).

BONUS VIDEO:

Stefan Đoković trenira sa Bobom Brajanom Instagram/bryanbros