Sa Britni Spirs očigledno nikada nije dosadno, prvo je ona napravila skandal sa Viktorom Vembanjamom, NBA košarkašem, pa je njen suprug napao Novaka Đokovića. Sem Ašgari je na društvenim mrežama isprozivao srpskog tenisera zbog meča protiv Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona i ponašanja.

Samo je on primetio potez koji je nazvao nesportskim tokom razgovora srpskog igrača i skupljača loptica. Dok se priča o "milion" drugih stvari američki glumac, iranskog porekla, imao je šta da zameri Srbinu. "Mrzim kad avidim ovakve stvari. Šampion je šampion samo kada vodi sopstvenim primerom. Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš. Jednog dana će ovaj skupljač loptica biti šampion i nikada neće zaboraviti ovo užasno ponašanje. Nadam se da nikada neće biti ovako", napisao je Ašgari na svom Instagram nalogu.

Podsećanja radi, njegova supruga i mnogo poznatija javna ličnost Britni Spirs nedavno je dospela u centar pažnje ponovo. Ne zbog svoje muzike, već zbog toga što je imala incident sa Vembanjamom, novim igračem San Antonija. Prvo je tvrdila da ju je njegovo obezbeđenje napalo, pa se onda pojavio snimak u kom se vidi da ona ne govori istinu...

Novak Đoković
Printscreen/Instagram/samasghari 

BONUS VIDEO:

RTS Novak rasprava sa sudijom