Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je u trećem kolu US opena Lasla Đerea, mnogo teže nego što se očekivalo. Njih dvojica su susret od pet setova (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) igrali do duboko u noć, a jedan od najsimpatičnijih momenata večeri dogodio se pre nego što su kročili na teren. Mlada američka teniserka Koko Gof (19) savladala je u tri seta Belgijanku Eliz Mertens, a zatim izazvala oduševljenje na tribinama!

Trenutno šesta teniserka planete dobila je priliku da uradi nešto što se ne dešava često ostalim teniserima i teniserkama na najvećim turnirima - mogla je da najavi susret Novaka Đokovića protiv Lasla Đerea! Zapravo, samo je viknula ime srpskgo tenisera, ali to je bilo dovoljno i njoj i navijačima koji su je silno bodrili u trećem kolu poslednjeg grend slema sezone.

Instagram/cocogauff/printscreen Američka teniserka

Gof važi za jednu od najharizmatičnijih ličnosti u svetskom tenisu danas, pa nije ni čudo što je ovaj neočekivani događaj prošao ovako dobro! Koko je "umirala od smeha", a navijači na društvenim mrežama satima komentarišu njen potez. Primećuju da je bila veoma uzbuđena tom prilikom i da se videlo kako je unela emocije kada je dobila priliku da se obrati!

Nakon što joj je čestitala na pobedi, legendarna teniserka Pem Šrajver pružila je priliku mladoj Amerikanki da najavi najboljeg u istoriji tenisa. Čini se da je Koko, koja je tokom odrastanja imala prilike da prati najveće mečeve Novakove karijere, jedva dočekala takvu situaciju, pa je uzviknuo ime srpskog tenisera, izazvala reakciju publike i zatim raširila osmeh preko celog lica. Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO:

Novak Đoković, jahanje Instagram/etnokatundurmitor