Bivši teniserFelisijano Lopez osvojio je sedam titula i dobacio najviše do 12. mesta na ATP listi, a od profesionalne karijere zaradio je 19.000.000. evra. Njegovo ime je ponovo u centru pažnje, nakon što je njegova bivša supruga, manekenkaAlba Carišo progovorila o nedostacima kod suprotnog pola.

Atraktivna manekenka bila je u braku sa teniserom od 2015. do 2017. godine, a sada je odlučila da otvoreno priča o svom intimnom životu. "Loša stvar je ako dopustite sebi da budete u vezi s nekim samo zato što ne možete da birate. Problem je u tome što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca na koje sam ja nailazila", rekla je Carišo.

Manekenka je otkrila i koje stvari joj najviše smetaju u današnjim odnosima. "Imam problem da brzo raširim noge", otkrila je Alba pa je dodala da su za odnos sa njom dovoljni parfem, zanimljiv razgovor i muškarac koji plaća ceo račun na dejtu. S obzirom da je trenutno slobodna, manekenka je posavetovala sve žene treba da vode računa o sebi.

Instagram/albacarrillooficial Alba Carišo

"Bitno je da se sviđaš sebi, da ne bi morala da budeš sa nekim zbog osećaja pripadnosti. Dakle, prazninu koju osećate popunjavate sami sa sobom, a ne sa muškarcima", poručila je Alba, pa je dodala koliko ona izdvaja vremena da bi radila na sebi: "Počela sam da pišem master rad. Već sam umorna od dokazivanja i od toga da moram da pričam o svom životu. Sada mi je želja da se razvijam kao intelektualac", završila je Carišo.

BONUS VIDEO: