Nik Kirjos nastavlja da proziva Borisa Bekera. Njihov "rat" na društvenim mrežama traje i deluje da se neće skoro završiti. Posle objave Australijanca da bi "Novak obrisao pod Bekerom" usledila su nova "peckanja", ovog puta se dotakao toga da je Nemac bio u zatvoru.

Jedan od fanova objavio je snimak na kom Beker podiže vimbldonski pehar i podsetio je sve na to, uz dodatak da Kirjos za to vreme nudi "OnlyFans" pretplatu. "Ha-ha, jedan je otišao u zatvor, jer je ostao bez novca, dok drugi koristi svoj brend da zarađuje više. Laku noć", odgovorio mu je Nik.

Na tu objavu uključio se drugi navijač i spomenuo da je Kirjos optužen da je napao bivšu devojku. "Moraš da proveriš ćinjenično stanje. Optužba je povučena, živeo sam slobodno sve to vreme. Nisam siguran da je Boris imao isto iskustvo", poručio je Kirjos i tako još jednom "pecnuo" nekadašnjeg trenera Novaka Đokovića...

Sve ovo krenulo je posle jednog Nikovog intervjua u kom je spomenuo da je gledao mečeve iz osamdesetih i da je igra tada bila daleko sporija, pa mu je Beker na to odgovorio da "mu nije jasno zašto priča o sportu koji mrzi". Što se kontroverznog australijskog tenisera tiče, on je i dalje povređen. Prošle sezone odigrao je samo jedan meč, a neće igrati na Australijan openu pošto se nije u potpunosti oporavio.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Nik Kirjos izvlači ajkulu iz mora instagram/k1ngkyrg1os