Teniseri Srbije i Francuske su tokom tri dana finala Dejvis kupa mnogo vremena proveli u Beogradskoj areni.

Znamo kako su igrali i kako su slavili, a MONDO vam sada otkriva i šta su jeli.

U duhu srpske tradicije, imali su na raspolaganju nekoliko vrsta pršute i sir.

Od salata bile su im ponuđene: grčka salata (paradajz, crveni luk, krastavac, zelena paprika, feta sir, crne masline...), miks zelenog površa sa susamom i kapriz salata (paradajz, mocarela i bosiljak preliveni maslinovim uljem).

Ništa bez supe.

Za glavno jelo imali su: grilovano povrće, italijansku pastu, pileće grudi na žaru i losos file, a od priloga: pirinač, pire krompir, beli sos od majčine dušice i crveni sos od paradajiza.

Bile su im na raspolaganju tri vrste hleba, zapravo kajzerice. Od belog brašna, kukuruznog i raženi hleb.

Za desert su bili čokoladni kolač, voćni desert i kapri kvadrat, kao i veliki izbor svežeg voća.

Kako je deo ove hrane bio posluživan i u pres laundžu možemo da posvedočimo da je vrlo ukusna. Da isto misle i teniseri govori činjenica da u svlačionicama gotovo da nije ostala nikakva hrana.

Na kratko smo zavirili i u malu dvoranu Arene, koja je preuređena u mesto za predah brojnih vip zvanica.

Evo kako je tamo izgledalo.



(MONDO)