Novak Đoković došao je u Rim sa jednim ciljem - da osvoji titulu. Još uvek nije podigao pehar u novoj sezoni i želi na Rolan Garos da ode sa trofejom u rukama. Već je održan žreb, zna imena rivala koji mu stoje na tom putu. Dok čeka da izađe na teren i igra takmičarske mečeve, već je isprobao rimsku šljaku.

Već je odradio trening i "osetio" podlogu pred početak turnira. Pošto je slobodan u prvom kolu ima više vremena za odmor i trening. Tako je izašao na jedan od terena u italjianskoj prestonici i prvo se srdačno pozdravio sa Danilom Medvedevim. Rus je inače branilac titule u Rimu, iako je opšte poznato da ne voli šljaku. Srbin će pokušati po sedmi put da pokori Rim.

Posle razgovora sa njim usledio je trening sa svojim dobrim prijateljem i bratkom kako ga često zove - Grigorom Dimitrovim. Bugarin igra u odlčinoj formi u poslednje vreme i verovatno je i idealan partner za pripremu uoči mečeva. Njih dvojica su u istom delu žreba, ali ne mogu da se sastanu pre polufinala. Podsetimo, na turniru zbog povreda ne igraju Karlos Alkaraz i Janik Siner.

Pogledajte i susret sa Danilom:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Goran Ivanišević o Novaku Đokoviću MONDO/Nemanja Stanojčić