Neverovatno šta sve gledamo na meču Novaka Đokovića i Korentana Mutea! Prvo je najbolji teniser sveta krenuo jako loše, zatim se vratio, a onda smo videli potpuni raspad mladog Francuza. Pravo niotkuda se posvađao sa sudijom meča Karlosom Bernandesom i posle toga izgubio set jer nije mogao ništa da pogodi posle toga. 

Pokušao je da polomi reket, vikao je na svoj boks i trenera, a kada smo mislili da smo videli sve sa njegove strane jedan poen je morao da bude prekinut. Razlog? Korentanu Muteu je usred meča zvonio telefon! 

Svi su ostali u čudu, videli smo Novaka kako iskreno umire od smeha na drugoj strani terena, a Korentan Mute nije nikako želeo da mu bude neprijatno. Francuski teniser je lagano pritrčao ka telefonu i umesto da požuri ga isključi on se našalio i prislonio ga na uvo kao da se javlja! Pogledajte kako je to izgledalo:

Na kraju se ispostavilo da i nije imao kome da se javi već da je to bio alarm, a sudija ga nije ni opomenuo, verovatno poučen iskustvom od prethodnim iskustvom. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO:

Goran Ivanišević o Novaku Đokoviću MONDO/Nemanja Stanojčić