Sunčano vreme, ljudi sa naočarima za sunce i u majicama kratkih rukava i onda odjednom pljusak u Parizu! Veliki problemi za srpske tenisere koji čekaju da igraju na otvorenim terenima u kompleksu Rolan Garosa.

Olga Danilović, Aleksandra Krunić i Laslo Đere su u problemu i ne znaju da li će uspeti da završe svoje mečeve do kraja dana. Olga na terenu broj 8 treba da igra protiv Martine Trevisan (Italija), Laslo sa Danijelom Altmajerom (Nemačka) na terenu 12, a na terenu 13 su Aleksandra i Amerikanka Kejti Volnjec.

Svi oni igraju poslednje mečeve na svojim terenima i još uvek nisu završeni ni mečevi pre toga. Olga prvo treba da sačeka kraj meča Katerine Sinjakove (Češka) i Dalme Galfi (Mađarska) i tamo je tek sredina prvog seta, onda izlaze Fabijan Marošan (Mađarska) i Mihail Kukuškin (Kazahstan). Laslo čeka kraj meča Džeka Drejpera (Britanija) i Jaspera de Jonga (Holandija), a onda na teren izlaze Tatjana Marija (Nemačka) i Klara Toson (Danska). Aleksandra je verovatno najbliža igranju, pošto je Džesika Maneiro (Španija) blizu pobede protiv Jane Fet (Hrvatska), pa onda igraju Alehandro Tabilo (Čile) i Zizu Bergs (Belgija).

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

PRIZOR KOJI JE RASPAMETIO BEOGRAĐANE! Novak brusi formu za Rolan Garos Srdjan Popović