Slušaj vest

Novak Đoković odlučio je da malo odmori od tenisa posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza. Otišao je sa porodicom na odmor u Crnu Goru i tamo provodi vreme i "puni baterije" za Olimpijske igre. Iz dana u dan pojavljuju se njegove slike i snimci od strane fanova, a sada se pojavio klip na kom je sa Marijom Šarapovom!

Prema snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Naslovne strane365" vidi se kako najbolji teniser svih vremena šeta Kotorom u društvu prelepe Ruskinje i nekadašnje prve igračice sveta. Nisu je svi odmah prepoznali, bar ako je suditi po zvukovima koji se čuju iz pozadine. "Vidi sa kim je, sa onom Ruskinjom", čuje se jedan komentar.

Njih dvoje se poznaju dosta dugo, još iz perioda kada je lepa Maša briljirala na terenu, ali su sada u potpuno drugačijim ulogama. Novak i dalje igra tenis, bori se za titule, dok je Šarapova dobila dete i povremeno se pojavljuje na tribinama i prati mečeve, kao što je bio slučaj na Vimbldonu.

VEČERA SA NOVAKOM

Instagram/printscreen/mariasharapova Marija Šarapova

Zanimljivo je da su Marija i Novak otišli na večeru 2008. godine. Fotografija od tog dana je popularna i sada, a Šarapova je otkrila neke zanimljive detalje jednom prilikom. "Oh, Bože. Imam smešnu priču sa Novakom. Osvojili smo svoje prve grend slem trofeje i bilo je to u periodu kada je tek išao ka vrhu i njegovo telo nije bilo na ovom nivou tenisa, bili smo na nekoj mini-egzibiciji u Indijan Velsu", rekla je Marija.

Otkrila je potom i šta se dogodilo na toj famoznoj večeri. "Ne sećam se tačno šta je bila opklada, ali je rekla da ako dobije opkadu, da idemo na večeru. Razmišljala sam u stilu 'Ok, šta god, nema šanse da se to desi'. Onda je dobio opkladu i rekao da idemo na večeru, bilo je baš zabavno. Pitao me je da li možemo da se slikamo", zaključila je Šarapova.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković spasava tri meč-lopte protiv Alkaraza