Slušaj vest

Novak Đoković uspeo je da prođe u polufinale Olimpijskih igara! Pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6 (7:3). Možda bi meč bio rešen i ranije i brže da se početkom drugog seta nije povredio. Proklizao je, uhvatio se za koleno, tražio pomoć lekara...

Podsetilo je sve na ono što se dogodilo na Rolan Garosu pre nekoliko nedelja kada je morao i na operaciju. Nadamo se da to neće ponovo biti slučaj. "Zabrinut sam jako, iskreno. Ne znam šta bih mogao da vam kažem .Meč jesam završio, bol je popustio, bio je jak i oštar. Jedno dva gema, da li sam se okliznuo ili udario, ne znam ni sam. Sve je ličilo kao na Rolan Garos i meč sa Serundolom, pa sam dan kasnije saznao za tešku povredu. Ne znam šta bih rekao, zabrinut sam", rekao je Novak za RTS.

Usledilo je pitanje novinara šta treba da se dogodi pa da se nađe na terenu protiv Lorenca Musetija u polufinalu. "Šta treba da se dogodi?", izgovorio je Nole i onda izvadio krstić i poljubio ga.

RONALD WITTEK/EPA Pariz 2024

Pogledao je u krstić, pa izgovorio: "To treba da se dogodi. Molim se Bogu da sve bude u redu", zaključio je Đoković i okrenuo se i zahvalio odbojkašicama koji su došli da ga podrže.

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković povreda