Slušaj vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković potvrdio je svoj besmrtan status osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, pa je sada jedini čovek u istoriji koji ima svih 15 najvećih turnira na planeti. I pre turnira u Parizu bio je najbolji ikad, ali ovo je bio samo još jedan korak ka potvrdi dominacije koju će naslednici teško uspeti da nadmaše. Nakon Olimpijskih igara vreme je za odmor, a Novak je iskoristio priliku da se prebaci na Jadran.

Nakon što je obavio deo proslave u Parizu, usledio je dolazak u region. Zna se da Novak Đoković voli crnogorsku obalu i da je čest gost gradova u Boki Kotorskoj, ali ovog puta je osvajač zlatne medalje sa Olimpijskih igara stigao u Hrvatsku. Sudeći po Instagram profilu jednog plažnog bara Novak Đoković je rešio da deo odmora provede na ostrvu Stupe, koje pripada arhipelagu Korčula.

Novak se fotografisao sa jednim od zaposlenih, a restoran se pohvalio posetom najboljeg tenisera svih vremena. U komentarima ispod objave javilo se nekoliko navijača, a svi su oduševljeni Đokovićevom posetom:

Podsećamo, Novak Đoković će tokom jeseni igrati revijalni meč u Sofiji protiv bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, a čekaju ga obaveze i na US openu gde će pokušati da se domogne 25. grend slem titule u karijeri. Takođe, Đoković u septembru opet oblači dres Srbije i reprezentaciju predvodi protiv Grčke, u plej-ofu za popunu svetske grupe.

BONUS VIDEO:

X/Screen recorder Arapski komentator navija za Novaka Đokovića