Slušaj vest

Čak ni Novak Đoković nije mogao da veruje kada je video nestvara ritern sa jednog turnira u Srbiji. Tokom cele godine u Kuršumlijskoj Banji igraju se ITF turniri, a na onome koji se igra sada Ukrajinac Ivan Kremečenski oduševio je i najboljeg tenisera ikada. 

Na svom meču on je otrčao za lopticom koja je pala u sam ugao terena, proklizao je, pao na zemlju i tako sa zemlje uspeo da udari lopticu sa neverovatnom snagom i preciznošću. Poslao ju je pravo u ugao terena i rival tu ništa nije mogao! Novak Đoković je ovaj udarac podelio na svom instagram profilu uz dva emotikona koja se čude, dva kojima je "prokuvao mozak", jedan palac gore i dva aplauza, toliko je bio oduševljen! 

Kremečenski je inače 1.661. na ATP listi i 276. na ITF listi, a u Kuršumlijskoj Banji čeka meč trećeg kola sa Janom Kobijerskim iz Austrije. U prvom kolu je rutinski dobio Luku Madžarevića 6:1, 6.1, a u drugom je bio bolji od još jednog srpskog takmičara Marka Milosavljevića. U dramatičnom duelu bilo je 7:6, 4:6 i 10:4 u supetajbrejku. Pogledajte ovaj neverovatan udarac koji je oduševio i Novaka Đokovića: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork