Slušaj vest

Spektakl u Saudijskoj Arabiji održaće se sredinom oktobra (od 16. do 19.) i tamo će igrati šestorica vrhunskih tenisera predvođena Novakom Đokovićem. Uz njega tu su još Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune. Pobednik egzibicionog turnira "Šest kraljeva" osvojiće šest miliona dolara, a svakom od učesnika pripašće po 1,5 miliona dolara.

Na društvenim mrežama pojavila se najava egzibicionog turnira i definitivno pomera granice. Uz pomoć veštačke inteligencije napravljena je savršena reklama za takmičenje. Taje oko šest minuta i svi su oduševljeni viđenim. Primera radi Novak je poslednji predstavljen i to okružen vukovima. Dok se oko njega nalaze vukovi u divljini, na snegu, Srbin se "budi" iz meditacije i udara lopticu i šalje je tamo gde treba.

Prvi na snimku je Karlos Alkaraz koji izgleda kao vitez, pa se onda pojavljuje Janik Siner koji je obučen kao stari Rimljani. On šalje lopticu ka Holgeru Runeu koji se nalazi na brodu obučen kao viking. Odatle Norvežanin "odlaže" za Danila Medvedeva koji je dočekuje tako što jaše medveda.

Od ruskog asa loptica ide do Rafe Nadala koji je napravljen kao čovek od šljake. Jasna aluzija na njegove uspehe na zemljanoj podlozi i sve turnire koje je osvajao na takvim terenima. A, baš Španac šalje lopticu u šumu kod Novaka koji ima završni udarac...

Egzibicioni turnir igra se od 16. do 19. oktobra i dan pauze biće 18. oktobar jer po pravilima APT teniseri na egzibicijama ne mogu da igraju tri dana u nizu. Pobednika čeka ogroman novac.

BONUS VIDEO:

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem