Svi događaji
Od najnovijeg
13:43

Ko je sledeći?

Čekali smo baš, baš dugo da vidimo i ko će da igra sa Novakom sutra. Sva tri seta u meču Romana Safiulina i Frensisa Tijafoa igrala su se do sedam dobijenih gemova i u taj-brejku trećeg seta pobedio je Rus. Igraće od 12:30 u sredu. 

13:40

6:2 - Kraj! Pobeda Novaka Đokovića!

Novak Đoković je za sat vremena završio sve! Ide u osminu finala, nije ovde Flavio Koboli mogao ništa osim da vidi zašto je njegov idol - idol mnogima! Bravo Novače!

ALEX PLAVEVSKI/EPA Novak Đoković

13:36

5:2 Još malo!

Jako, jako neizvestan gem! Flavio Koboli je poveo, ali onda je bio dekoncentrisan i dozvolio je Novaku ne samo da izjednači već i da dođe do brejk lopte. Prvu brejk loptu nije iskoristio, drugu jeste!

13:30

4:2 Overeno!

Brže nego u opštini overava Novak! Izgubio je jedan poen, malo mu je zaškripao servis, ali nije smetalo. Na kraju je uspeo da se odlepi. 

Novak Đoković
HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia 

13:25

3:2 Brejk! Idemo!

Greška za greškom! Čak i kada je imao čist smeč na mreži nije to iskoristio Koboli i sada smo blizu kraja! Poveo je Novak 40:0, nije iskoristio prvu brejk šansu, jeste drugu!

13:22

2:2 Nerešeno!

Mnogo se udaljio od linije Flavio Koboli, njegov otac mu signalizira da mora da više uđe u teren, ali ga ne sluša sin. Rezultat? Rutinski gem za Novaka Đokovića i 2:2!!

12545507.jpg
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI 

13:19

2:1 Koboli duplo bolji!

Flavio Koboli uzima i drugi gem! Biće ovo duži set od prvog, to je sigurno. Izgleda da je Italijana prošla trema jer igra sa svojim idolom i sada se konačno pojavio na terenu. 

13:15

1:1 Neće to baš ići...

Na svoj servis je Novak Đoković izgubio samo tri poena, sada nijedan. Izjednačio je brzinom svetlosti i sada idemo dalje.

Novak Đoković
Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved 

13:13

1:0 E sad vodi Koboli!

Jedan od devet Italijana u prvih 100 na svetu sada uzima prvi gem drugog seta. Deluje bolje nego u prvom setu u svakom slučaju. 

13:06

6:1 Kao brzi voz!

Za manje od pola sata uzeo je prvi set Novak! Posle 28 minuta dobio je tri set lopte Novak, a iskoristio je odmah prvu!

12545485.jpg
EPA-EFE/ALEX PLAVEVSKI 

12:59

5:1 Novi brejk!

Duge razmene ne odgovaraju Koboliju, kada god se produži poen srpski teniser ga uzme. Na 30:30, je probao da skrati Italijan i dao je brejk šansu rivalu. Nije je iskoristio, ali je iskoristio treću brejk loptu! 

12:56

4:1 Ako trepnete...

Propustićete da vidite kako Novak uzima gem! Nova rutinska pobeda u petom gemu i lagano jezdi Srbin ka osvajanju prvog seta.

Novak Đoković
HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia 

12:51

3:1 Evo i rivala

Konačno znaci života od Kobolija! Prvo je upisao as, zatim povezao nekoliko novih dobrih servisa i poveo sa 40:0. Novak je strašnim forhendom smanjio, pa naterao rivala na grešku za 40:30. Ipak smanjuje Italijan.

12:47

3:0 Rutina

Iako je imao neke lošije udarce, jednostavno nije mogao ni sada Italijan da parira Novaku. Sigurno je udarao lopticu, blizu linija, uglavnom se Koboli branio i to neuspešno. 

Novak Đoković (5).jpg
ALEX PLAVEVSKI/EPA 

12:45

2:0 Turbo Novak!

Razleteo se najbolji  ikada! Iako je trenutno četvrti na ATP listi pokazao je Flaviju Koboliju šta je klasa. Ekspresno je uzeo tri poena, trčao je sa kraja na kraj terena, a nakon jednog poena rivala uzeo je brejk!

12:42

1:0 Bogami tesno

Novak je poveo sa 1:0 u gemovima, ali ga je Koboli namučio. Bilo je 40:40, ali je sa dva dobra servisa uspeo da osvoji ovaj gem Đoković. 

Novak Đoković (7).jpg
ALEX PLAVEVSKI/EPA 

12:38

Kreće meč!

Novak će prvi servirati, idemo!

12:28

Sve je spremno!

Završeni su već odavno mečevi Stefanosa Cicipasa i Tejlora Frica koji su se dešavali na ovom terenu, a sada Novak upravo izlazi na teren. Prošetao je sa dečakom pored sebe i stigao do svoje stolice. 

12:02

Ko je rival?

Flavio Koboli ima 22 godine, sada je 30. na ATP listi, a to mu je najbolji rezultat karijere. Osvojio je juniorski Rolan Garos u dublu, a do sada je na grend slemovima stigao naviše do trećeg kola. 

11:42

Novak ponovo na terenu!

Nakon što je sa mnogo muke savladao Amerikanca Aleksa Mikelsena u drugom kolu turnira u Šangaju Novak Đoković će sada od 12:30 igrati treće kolo sa mladim 22-godišnjim Italijanom Flavijom Kobolijem.