Slušaj vest

Najbolji teniser sveta Janik Siner plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju pošto je danas bez zaista bez problema pobedio Danila Medvedeva u dva seta. Za manje od 90 minuta, Siner je slavio 6:1, 6:4, ne ostavivši Rusu ni promil šanse da se ponada da je moguće da napravi iznenađenje.

Medvedev je bio povređen uoči meča, tražio je u toku susreta i tablete, pomoć lekara, pokušavao je na sve načine da što duže ostane u meču, ali Siner je ipak sve vreme držao isti nivo tenisa. Tako je došao do nove pobede u Šangaju i plasirao se u još jedno polufinale u Kini. Protivnik će mu najverovatnije biti Karlos Alkaraz, ako pobedi Mahača, čime će doći do reprize finala iz Pekinga u kome je doduše Španac pobedio.

Inače, Siner je odigrao i za Đokovića na ovom meču, pošto je Nole mogao da padne i na peto mesto na ATP listi da je kojim slučajem Rus došao do pobede. Ovako, znamo da je Noletu sigurno bar četvrto mesto sledeće nedelje.

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Evo na koji način je Sineru progledano kroz prste! Gosti "Pulsa Srbije" bez sumnje: Tenis bi izgubio popularnost da su ga kaznili