Svi događaji
Od najnovijeg
13:08

Posle 16 poena... - 3:4!

Dve brejk lopte imao je Novak Đoković u sedmom gemu prvog seta, pokušao je da napravi krucijalnu prednost i približi se velikoj prednosti ali... Kada god je najbolji svih vremena bio blizu brejka Jakub Menšik je pronalazio način da se izvuče, uglavnom dobrim prvim servisima.

12:54

Silan je Menšik - 2:3!

Novak Đoković je odlično odigrao oba gema u kojima je servirao, ali je i Čeh bio neverovatno dobar. U tri gema kada je imao servis Jakub je izgubio samo jedan poen!

12551516.jpg
ALEX PLAVEVSKI/EPA 

12:49

Bez brejka - 1:2!

Jakub Menšik je osvojio prva dva gema na svoj servis, a u međuvremenu je Novak Đoković pogodio sva četiri prva servisa, rutinski stigao da se upiše na semafor i pokazao da će biti težak zadatak za gotovo pa duplo mlađeg Čeha!

12:40

Počinjemo...

Dvojica tenisera su tačno u 12:30 izašla na teren, a nakon kratkog predstavljanja i zagrevanja pred publikom u Šangaju sve je spremno za meč. Češki teniser Jakub Menšik je dobio na podbacivanju novčića i izabrao da prvi servisa što će malo pokvariti Novakovu rutinu.

12:30

Novak obožavan!

Posle pet godina Novak Đoković igra u Kini, a navijači tamo ga vole kao nigde na svetu - ako ne računamo Srbiju. Đoković je na svakom koraku nailazio na ljubav lokalnih navijača.

Instagram/djokernole Kinezi obožavaju Đokovića

12:15

Fric u polufinalu!

Američki teniser Tejlor Fric uspeo je da stigne do polufinala turnira u Šangaju, a tamo bi mogao da sačeka Novaka Đokovića od kojeg je do sada izgubio svih devet mečeva. Pobeda nad Davidom Gofanom obezbedila je Fricu približavanje trofeju, ali njega tek čekaju dva najveća izazova.

12:05

Dosadašnji rezultati!

Novak Đoković nije imao mnogo mečeva nakon ispadanja sa US opena, pa raduje veoma dobra forma koju je "uhvatio" u Kini, gde ga navijači obožavaju. Ovako je izgledao njegov put do četvrtfinala:

  • Novak Đoković - Aleks Mikelsen 7:6, 7:6
  • Novak Đoković - Flavio Koboli 6:1, 6:2
  • Novak Đoković - Roman Safjulin  6:3, 6:2
11:55

Oproštaj Nadala!

Centralna teniska vest ovih dana jeste odlazak u penziju Rafaela Nadala, koji na finalnom turniru Dejvis kupa završava boggatu karijeru. O tome se oglasio i Novak Đoković, koji će posetiti Španiju krajem godine, kako bi lično prisustvovao Rafinom oproštaju od tenisa.

11:40

Novak u Šangaju!

ALEX PLAVEVSKI/EPA Novak Đoković šangaj

11:30

Ko je Jakub Menšik?

Češki teniser već dugo želi da bude uspešan kao Novak Đoković, a u prethodnim godinama su imali priliku da igraju nekoliko puta - doduše, samo na treninzima koji su se često održavali u Beogradu.

11:15

Dobar dan!

Nakon sjajnih partija u uvodnim kolima Mastersa u Šangaju, Novak Đoković stiže do sve većih izazova na kineskoj turneji. Četvrtfinale Šangaja igraće protiv Jakuba Menšika iz Češke, kojem je idol od malih nogu!