Tenis

A od hrvatske teniserke za rivalku i njen boks - SREDNJI PRST! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Petra Martić posle prilike za brejk Kristine Mladenović nepristojno gestikulirala, ali sudija, na njenu sreću, nije to videla

Petra Martić i Kristina Mladenović sastale su na startu turnira u Vuhanu, a taj meč obeležio je i nesportski gest hrvatske teniserke, koji je prošao nekažnjeno.

Hrvatska teniserka je na startu drugog seta izgubila kontrolu pošto je njena rivalka došla do brejk prilike, a iz njenog boksa su je glasno podržavali, pa im je pokazala - srednji prst.

Kristina Mladenović je izgubila prvi set (2:6), a onda u drugom počela dobro na servis rivalke, a njen trener Saša Bajin iskoristio je to da je ohrabri, glasno uzvukujući: "Ajmo Kiki, brejkni je", što je očigledno iznerviralo Hrvaticu.

Ona se posle izgubljenog poena okrenula ka boksu Francuskinje i jasno pokazala srednji prst.

Mladenović je posle nepristojnog gesta prišla glavnom sudiji meča i objasnila šta se desilo, ali je Martić prošla bez opomene, jer sudija nije primetila trenutak kada je pokazala srednji prst.



Martić kao da se "izduvala" tim potezom pa je zaigrala bolje, spasila čak dve brejk lopte u tom gemu, a onda nanizala još dva za visoko vođstvo (4:0), koje je uspešno sačuvala do kraja meča i obezbedila plasman u drugu rundu takmičenja u Vuhanu.

Tagovi

wta