Tenis

Novak podigao BADNJAK u Australiji i zapevao: Ja te volim Srbijo!

Izvor mondo.rs

Sjajna atmosfera u našoj reprezentaciji koja je posle velike drame pobedila Francusku, a onda sa navijačima koji su ih bodrili u Brizbejnu proslavila i Badnji dan, odnosno Božić. "Ja te volim Srbijoooo!", zapevali su naši teniseri zagrljeni.

Nestvarna pobeda Srbije u drugom kolu ATP kupa!

Naš dubl u sastavu Viktor Troicki - Novak Đoković odigrao je sjajno u taj-brejku protiv Francuske, vezao iznenada devet poena, pa upisao drugi trijumf za Srbiju na novoformiranom takmičenju u Brizbejnu, koji je značio prolazak naše reprezentacije u sledeću fazu...


Srbija se seli u Sidnej, saznaćemo još ko će nam biti rival, ali za sada je najvažnija vest da je atmosfera u našem timu fantastična.

Viktor i Novak su lepo proslavili pobedu protiv Francuza, a posebno su se zahvalili navijačima koji su došli da ih podrže na veliki hrišćanski praznik.

"Želim svima da kažem Hristos se rodi, svima Srećan Božić. Ovo je bila neverovatna atmosfera, preplavljen sam emocijama, divno je igrati pred ovakvim navijačima. Idemo u četvrtfinale!", kazao je oduševljeni Viktor Troicki.


Novak Đoković je podigao mali badnjak koji je imao spremljen kod sebe.

"Obožavamo da igramo za našu zemlju. Hristos rodi, evo ga i Badnjak ovde, ovo je za sve vas, hvala što ste ostali sa nama do jedan ujutru i proslavili Božić. Vi ste stvarno pravi navijači i volimo vas", kazao je Novak i ponovo zatražio mikrofon da pošalje poruku navijačima:

"Vidimo se u Sidneju!".


Naši teniseri su na kraju zagrljeni pred navijačima otpevali i "Ja te volim Srbijo" i tako im se još jednom zahvalili na izuzetnu podršku koju im pružaju od početka turnira.

"Nije izgledalo sve dobro, ali na kraju se vodi oko sistema bodovanja i sve može da se promeni posle jednog poena. Igrali su oni sjajno, imali su 3:1, ali Novak i Viktor su igrali sjajno. Nismo kod kuće da proslavimo naš Božić, ali slavimo ovde sa vama. Kao da smo kod kuće!", naveo je naš selektor Nenad Zimonjić.