Tenis

Đoković vas zove u "srpski lajv" sa učiteljem isceljivanja

Autor Nebojša Marković Izvor mondo.rs

Najbolji teniser sveta zakazao novo druženje.

Novak Đoković je rešio da prekrati vreme koje provodi u karantinu.

Nakon što je već vodio brojne razgovore putem Instagrama, što sa teniserima i drugim sportistima, sada se odlučio da se okrene razgovorima sa sagovornicima na srpskom jeziku.

Đoković se obratio porukom na društvenim mrežama svojim pratiocima, ali je ova bila na srpskom jeziku i napisana na ćirilici. Dakle, za probranu publiku.

On je najavio da će u ponedeljak od 18 časova na svom Instagram profilu imati uživo razgovor sa jednim lekarom, a najavio je i da će ubuduće imati interesantne sagovornike.

"Zdravo dobri ljudi. Uzbuđen sam što mogu da podelim sa vama vest da sutra u 18 časova počinjemo sa serijalom razgovora na srpskom jeziku. Biće vrlo interesantnih sagovornika sa različitim temama poput: zdravlja, sporta, istorije, nauke i Nikole Tesle, drevnih znanja i duhovnosti", napisao je Đoković.

On je potom otkrio i ko je njegov prvi sagovornik.

"Sagovornik u prvoj epizodi “Svesnog življenja” će biti Žarko Ilić. Žarko je lekar, učitelj reikija (prirodne tehnike isceljivanja), a pre svega, on je tragalac za odgovorima i lekovima za sprečavanje bolesti savremenog doba. Žarko je moj dugogodišnji prijatelj i jedan od životnih vodiča. Zahvalan sam na tome što ću imati priliku da pred vama sa Žarkom razgovaram na temu mentalnog, emotivnog, duhovnog i fizičkog zdravlja. Pridružite nam se sutra u 18 časova. Vidimo se", poručio je Đoković svojim fanovima.