DIRLJIVO

Evo zašto se Novak onoliko rasplakao - setio se i NJE! (VIDEO)

Autori Nikola Janković Milutin Vujičić

"Nisam mogao da se zaustavim", naglasio je Đoković.

Izvor: MN Press

Spektakularan teniski događaj u Beogradu završen je pobedom Dominika Tima, ali će se sa Adrija tura bez sumnje najduže pamtiti suze Novaka Đokovića!

"Slomio" se u naletu emocija najbolji teniser sveta posle pobede nad Aleksandrom Zverevim (2:1), uprkos čemu nije uspeo da se plasira u finale turnira čiji je organizator, a iako su mnogi u prvi mah pomislili da žali što neće igrati za trofej - odmah je razjašnjeno da nije do toga.

Možda će vas zanimati

U suzama je Đoković objasnio da se prisetio detinjstva, ali nije imao više snage da objasni o čemu se radilo, da bi hladne glave na konferenciji za medije pojasnio taj trenutak.

"Imao sam mnogo više od jedne uloge u ove tri nedelje... Bila mi je velika čast, ali ogromno opterećenje i zato sam bio jako emotivan", rekao je Novak Đoković u društvu pobednika turnira Dominika Tima.

"Sve se nekako skupilo... Sve što smo doživeli u tri nedelje, pa još kada imam taj neverovatan osećaj da igram pred domaćom publikom i doživim da je naša organizacija dobra. U poslednjih deset minuta imao sam slike iz detinjstva, prisećanje kako sam odrastao na ovim terenima i Beogradu. Tu je bila moja familija, moji ljudi, setio sam se Jelene Genčić", kazao je Đoković o ženi koja ga je naučila tenisu i podvukao:

"Nisam mogao da se zaustavim",

Ogromna podrška s tribina za najvećeg srpskog sportistu samo je podstakla da suze liju još jače..

"Mislili su ljudi da plačem što se nisam kvalifikovao za finale, ali sva ta sećanja su se skupila. To su bile suze radosnice!", zaključio je Novak Đoković.

Pogledajte sjajne fotografije sa Adrija tura i vatromet sa ceremonije.